D-S Tuls, d.o.o. Šempeter, Vrtna ulica 9, Šempeter v Savinjski dolini

VIZIJA PODJETJA

V zelo selektivnem in konkurenčnem okolju želimo postati referenčna točka za podjetja, ki iščejo najsodobnejše tehnološke rešitve na področju obdelave kovin. Prizadevamo si, da smo vedno na tekočem z novimi tehnološkimi rešitvami, ki jih namenimo našim strankam in njihovim potrebam. Verjamemo v trdo delo in stalno izboljševanje. Vizijo podjetja dosegamo z nenehnim vlaganjem v znanje in razvoj vseh zaposlenih, ter sledenju najnovejših trendov profesionalnega orodja.

POSLANSTVO & CILJI

Z nadaljnjim razvojem in rastjo našega podjetja bomo vsem deležnikom v verigi zagotavljali konkurenčnost, zadovoljstvo in varnost. Z stalnim izobraževanjem in uvajanjem novih in izpopolnjevanjem obstoječih tehnoloških procesov bomo sledili ciljem naših partnerjev. S spoštovanjem do vseh poslovnih partnerjev, z gojenjem ekipnega duha, učinkovitostjo in zavzetostjo bomo lahko sebi in poslovnim partnerjem izpolnili naše poslanstvo – biti boljši, biti konkurenčnejši.

20+

Let izkušenj

40+

Različnih dobaviteljev ki pokrivajo celoten segment profesionalnega orodja

1000+

Zadovoljnih strank

100%

Pravi nakup orodja

BREZPLAČNI PREGLED

VAŠEGA TEHNOLOŠKEGA PROGRAMA

Želite preveriti ali lahko naša orodja ustvarijo dodano vrednost pri vašem delu?

Naročite se na BREZPLAČNI PREGLED vašega tehnološkega programa, kjer vam bo naš svetovalec predstavil priložnosti za izboljšave oz. napredek.