D-S Tuls, d.o.o. Šempeter, Vrtna ulica 9, Šempeter v Savinjski dolini

O NAS

Podjetje D-S TULS, D.O.O. že od leta 2003 pomaga reševati probleme na področju obdelave kovin. Z leti trdega dela smo si pridobili zaupanje naših poslovnih partnerjev in tako postali prepoznaven partner pri prodaji rezilnega orodja. Z zastopanjem svetovno poznanih blagovnih znamk prinašamo k nam nove tehnologije. Kvalitetno orodje, tehnično svetovanje, inovacije, hitra odzivnost in kvalitetne poprodajne storitve so garancija za dolgoročno zaupanje.

USMERJENOST NA KUPCE IN NJIHOVO ZADOVOLJSTVO

Naše osnovno vodilo je maksimalna usmerjenost na naše stranke. Našim kupcem znamo prisluhniti in vedno ponuditi najboljšo rešitev, ter tudi vse poprodajne aktivnosti. S tem naši kupci dobijo dolgoročnega strokovnega partnerja in svetovalca s področja orodja, na katerega se vedno lahko obrnejo.

SKUPAJ USTVARJAMO ZGODBO. ZGODBO O USPEHU, SODELOVANJU IN RAZVOJU. NADALJUJMO JO.

Več kot dvajset let v življenju podjetja ni malo, še zlasti zaradi vseh sprememb, ki smo jih bili v tem času deležni. Pridobljene izkušnje in dokazana sposobnost uspešnega poslovanja nas vodijo v priložnost dojemati in reševati vaše probleme celovito in sistemsko. Prepričan sem, da smo lahko zanesljiv poslovni partner in da lahko v sodelovanju z vami nadaljujemo zgodbo o uspehu.

»The best way to predict your future is to create it.« — Abraham Lincoln

Mirko Kovačič
CEO

»Strokovno. Hitro. Zanesljivo. – D-S TULS, d.o.o.«

20+

Let izkušenj

40+

Različnih dobaviteljev ki pokrivajo celoten segment profesionalnega orodja

1000+

Zadovoljnih strank

100%

Pravi nakup orodja

Vašemu izdelku ustvarjamo pravo vrednost…

Ob pomoči izjemnega know-howa in vrhunskih dobaviteljev, našim strankam pomagamo optimirati stroške proizvodnje ter odpravljamo skrbi, ki jih imajo zaradi motenj v proizvodnji, nekonstantne kvalitete, nepravočasnih dobav itd. Z pomočjo izbire najprimernejšega orodja ustvarjamo izdelku posebno vrednost, razvojnikom in oblikovalcem pa možnost izražanja idej.

SRCE VSAKEGA PROIZVODA SO VRHUNSKA ORODJA.
MI VAM ZAGOTAVLJAMO LE NAJBOLJŠA.

Spoznajte naš prodajni program: